33%

Leira ágyazható ülőgarnitúra

kék színű balos kivitelben

199 990 Ft 299 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Leira ágyazható ülőgarnitúra, kék színben!

Kék színű ülőgarnitúra balos kivitelben, amely nem csak a színe miatt nagyszerű.

Már első pillantásra is látszik, hogy a Leira egy valóban nem hétköznapi ülőgarnitúra. Saját egyénisége van, és akkor érzi magát a legjobban, ha ő van a középpontban.  Ránézésre szimmetrikusnak tűnik ugyan, de valójában egy balos L-alakú garnitúráról van szó.

Türkizkék színárnyalatával és hófehér textilbőr borítású aljával egy igazán vidám darab, melynek a látványa önmagában is felvidítja az embert. Szövetborítása a lehető legerősebb zsákszövet, így bátran állni fogja még a legvirgoncabb gyerek okozta megpróbáltatásokat is.

Ebből és bohém külleméből fakadóan gyerekszobák ideálisabb darabja lehet, hisz a párnákat áthelyezve egy komplett kis játszóház rendezhető be rajta.

Ráadásul az amúgy is impozáns kiterjedésű felülete ráadásul még tovább növelhető, hála a kihajtható ágyrésznek. Így egy teljesen szabályos négyzet alakú felületet kapunk, ahol két-három gyerek is kényelmesen elalhat majd. A Leira ágyazható ülőgarnitúra tisztítása nagyon egyszerű, hisz textilbőr oldalát és alját elég csak nedves szivaccsal megtörölni, zsákszövetének fonása pedig olyan sűrű és vastag, hogy nehezen engedi át a nedvességet, így a foltoknak esélyük sem lesz.

Méretei: 240 cm x 190 cm

Válogasson üzletünkben kedvére több száz bútor közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

 

f