Kalleb ülőgarnitúra

jobbos ledes kanapé

364 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Mi más kéne még egy modern ülőgarnitúrába, mint a LED világítás?!

“Kalleb ülőgarnitúra” nem csak letisztult dizájnnal és mély ülőfelülettel, de még praktikus LED világítással is büszkélkedhet. Gondoljon csak bele, hogy milyen jól jöhet egy fáradt hajnalon, mikor éppen euforikus állapotban hazatérve egyetlen vágya, hogy ledőlhessen az ágyméretű fekvőfelülettel megáldott kanapéra és szundítson egyet.. milyen jól jöhet, mikor kettesben tölti drága idejét egyetlen kedvesével és csupán a hangulatvilágítás hiányzik a tökéletes estéhez.. milyen jó is egy beépített LED világítás, mikor éjszaka a sötétben ez az apróság óvja meg lábujját a fájdalomtól amelyet az okoz, hogy óvatlanul belerúg a garnitúra sarkába. Leszögezhetjük, hogy ez az ülőgarnitúra praktikus és még menő is.

Méret: 280 x 185 cm

Elegánsan stílusa és játékossága teszi különlegessé ezt a kanapét. Modern megjelenése modern felszereltséget is takar. Színével egy világos otthon kiemelkedő bútor darabjává válik, a kettősség fokozza kiváló küllemét.

Érdekessége, hogy a tartós zsákszövet nyújtotta tartás és a megfelelő keménység mellett található oldalaiban egy LED fénycsík, mely fényt ad az éjszakában, ráadásul nagyon kellemes. Szélessége, hossza, mélysége éppen tökéletes legyen szó egy könnyed olvasásról, vagy társalgásról. Hátra dőlve és belesüppedve a párnái közé teljes ellazulásban lesz részünk, illetve egyhamar nem kívánunk majd helyzetet változtatni ez garantált.

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön kollégáinknál.