Cooper elektromos ülőgarnitúra

Cinema funkcióval ellátva

319 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Cooper elektromos ülőgarnitúra, jobbos kivitelben!

Egy újabb gyöngyszem a rengetegben! Szürkés színe könnyedén beilleszkedik szinte akármilyen szobába. Díszvarrásai és dizájnos kialakítása garanáltan magára vonza majd a tekintetet. A Cooper elektromos ülőgarnitúra jobbos kivitelben kapható és szerencsére nem csak a külseje megnyerő. Található benne egy elektromos vezérlőegység, melyet az oldalán lévő nyomógombbal tudunk működtetni. Ennek köszönhetően a lábtartó játszi könnyedséggel nyitható, illetve állítható az éppen kívánt pozícióba.

Méret: 300 x 200 cm

Manuális társaival ellentétben, bármely pozícióban fixálhatjuk. A lábtartó emelkedésével, a háttámla is dőlni kezd, ezzel fokozva a teljes komfortot. Fejtámlái és karfája egyaránt állítható. Külön nem ágyazható, de szerencsére nincs is szüksége ágygépre. A képeken látható, hogy jobb széle akár fekvőhelyként is funkcionálhat, méretének köszönhetően.

Néhány ülőgarnitúra már-már csalogatja az embert, hogy helyezze magát kényelembe… Cooper tipikusan egy ilyen darab. Prémium szövete olyan finom, hogy már csak nézni is jól eső érzés. El tudja képzelni, milyen lehet ráülni? Egy fárasztó nap után hátradőlni, netalán elfeküdni rajta?

Látogasson üzletünkbe és győződjön meg róla személyesen! Mindenképpen érdeklődjön kollégáinknál, hogy elérhető-e még ez a különleges ülőgarnitúra, hiszen mindenből csak egy darab található készletünkben. Kár lenne elszalasztani ez a lehetőséget…

 

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva.