Akció!
szürke színú
szürke színúszürke színúszürke színúszürke színúszürke színú

Álvaró elektromos ülőgarnitúra

519,990Ft 379,990Ft

Két lábtartóval rendelkezik

Kategória: Címke:

Leírás

Álvaró elektromos ülőgarnitúra, szürke szövettel!

Maximális kényelem, sötét tónus. Leginkább pasztel színű, modern stílusú nappaliba tudjuk elképzelni. Az Álvaró elektromos ülőgarnitúra szövete az igazi pihe-puha kényelmet nyújtja, melyet két elektromos relax része csak fokozni tud. Lábtartói épp úgy külön vezérelhetőek, mint fejtámlái. Négy rejtett vezérlő gondoskodik arról, hogy mindenki saját kénye-kedve szerint állítsa azokat.

Csiszolt alumínium lábai az eleganciát és minőséget tükrözik. Fejtámlái állíthatóak, ráadásul mindegyik ülésnél külön-külön. Méreteit tekintve pont megfelelő egy átlagos családi ház nappalijába. Garantálom, hogy meglehetősen gyakran fogja magát valamely relax oldalon találni, miközben a teendők csak várnak, s várnak Önre...

Méret: 300 x 220 cm

Ez a garnitúra úgy lett kialakítva, hogy mindenki megtalálja rajta a helyét. Ülőfelülete kellően mély a magasabb emberek számára is. Ugyan nem ágyazható, de puha felülete remek S.O.S alvóhelyként is tud szolgálni, ha úgy alakul az este. Már csak egy projektor hiányzik a falra és indulhat a családi mozi!

Mint minden garnitúrából, ebből a darabból is csak egy található készletünkben. Érdemes tehát mihamarabb megtekinteni és kipróbálni élőben is. Azonban előfordulhat, hogy már nem készletünk része, hiszen minden termékből csupán egy darab található üzletünkben. Mindenképp azt javasoljuk, hogy egyeztessen kollégáinkkal, mielőtt ellátogatna hozzánk.

 

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot az elérhetőség linkre kattintva.

 

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37