Maces U-alakú garnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós

624 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Maces U-alakú garnitúra, ágyazható kivitelben, ágyneműtartóval.

A Maces U-alakú ülőgarnitúránk azok számára készült, akik számára a kényelem és a funkcionalitás a legfontosabb szempontok, melyek háttérbe szorítják a design-t és a külcsínt. Hagyományosnak mondható külleme ugyanakkor nagyon is modern belsőt takar… A Maces kialakítása azoknak kedvez, akik egy igazi beszélgetős kanapéra vágynak, hisz a magas háttámlák nyújtotta extra kényelem gondoskodik arról, hogy beszélgetőpartnereink akár órákon át zavartalanul cseveghessenek.

A garnitúra szövete egy mandula színű, kellemes tapintású szövet, mely szinte bárkinek azonnal elnyeri tetszését már az első érintés után.

Visszafogott, meleg és világos színe miatt a legtöbb klasszikus és modern berendezésű nappaliba jól fog illeszkedni. A Maces azon kevés garnitúrák egyike, melyekről sokkal többet mesél egy személyes próba, semmint a fotók és egyéb leírások. Ugyanis, aki helyet foglal rajta, az rögtön érezni fogja, hogy itt bizony minden őérte van… A garnitúra két bárhová áthelyezhető fejtámlával rendelkezik, így az átlagnál jóval magasabbaknak is maximális komfortban lehet részük.

A vonalvezetés lágy, mentes az élesen végződő ívektől és szegélyektől.

A kanapéban helyet kapott egy kihúzható vendégágy, és egy jókora ágyneműtartó is. Így minden adott ahhoz, hogy a Maces egy nagyobb családot is hosszú éveken át kiszolgáljon, hisz mindent tud, ami egy U-alakú ülőgarnitúrától elvárható.

Az ülőgarnitúra vásárlása általában hosszabb folyamat, mely megfelelő mérlegelést igényel, hisz egyáltalán nem mindegy mi fog állni a nappali középpontjában a következő években… Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy vásárlóink számára megteremtsük a lehető legnagyobb választékot, biztosítsuk a magas minőséget, és mindezt elérhető áron. Jöjjön el hozzánk és válogasson több száz darabból álló kínálatunkból.

Amennyiben egy konkrét garnitúrát keres, kérjük mindenféleképp telefonáljon mielőtt elindulna, így tájékoztatást kaphat az épp aktuális készletünkről.

Méret: 330 x 240 x 165 cm

Otthonunkban nincs helye negatív energiáknak… engedjük szabadjára a pozitív gondolatokat!

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f