Ludlow U-alakú ülőgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós

539 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Ludlow U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós

A ludlow U-alakú ülőgarnitúra egy kifejezetten prémium szövettel ellátott ülőbútor. Egyenesen Németországból érkezett hozzánk és most Ön is megtekintheti, illetve kipróbálhatja üzletünkben. Színe inkább bézs felé hajlik, de a világos szürke árnyalat is fellelhető benne. Nagyszerű választás olyan szobába, ahol nincsenek kirívó színek. Gyönyörűen beleolvad a természetes színvilágba, illik parkettához vagy sötétebb tónusú járólapokhoz is.

Nem csak a külleme miatt ajánljuk bátran. Ágyazhatósága lehetővé teszi az estébe nyúló traccspartik szervezését, hiszen vendégeink kényelmesen tudnak majd aludni. Tartozik hozzá egy kisebb ágyneműtartó is, amely pont elegendő helyet biztosít 1-2 párna és paplan számára. Ágygépe rendkívül könnyen kezelhető, akár pár másodperc alatt ki lehet nyitni. Felülete ügyan azzal a szövettel van ellátva, mint maga az ülőgarnitúra, ezzel fokozva a kényelmet.

Érdemes még megemlíteni a párnát, amely háttámlájában található. A képeken is jól látható, hogy deréktájt extra támaszt kapunk. Ez talán apróságnak tűnhet, de amint kipróbálja és összehasonlítja ezt a garnitúrát egy derékpárna nélküli társával, egyből érezni fogja a különbséget. Látogasson el hozzánk még ma és próbálja ki, mielőtt valaki lecsapna rá. Amennyiben megfelelő lesz a család minden tagjának, akár már szervezhetik is az összejövetelt a hétvégére. Kollégáink örömmel segítenek!

Méret: 315 x 230 x 160 cm

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva.