Colchester Pale U-formájú ülőgarnitúra

Szürke U-alakú ülőgarnitúra ágyazható kivitelben, jobbos és balos állásban is rendelhető.

529 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Colchester Pale U-formájú ülőgarnitúra szürke színben

Aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy óriási nappaliját nem tudja mivel kitölteni, annak mindenféleképp meg kell néznie a Colchester Pale U-formájú ülőgarnitúránkat. Méretei a tér minden irányában lenyűgözőek. Formavilága ultramodern, letisztult, mely bármilyen XXI.századi nappaliban megállja majd a helyét. Színe szürke, anyaga puha szövet, annak ellenére, hogy látványra könnyen összetéveszthető a mikroplüssel. Ennek fő oka, hogy a szövet hamvas hatású, enyhén opálos, ám épp a kellő mértékben, semmi esetre sem zavaró. A puha szövetekkel borított garnitúrák felületén általában apró gyűrődések figyelhetők meg, a Colchester Pale szivacsainak tömése azonban olyan jól eltalált, hogy mindenütt feszes, szép vonalvezetésű a darab. Többek között ezért is ajánlhatjuk meleg szívvel olyan otthonokba, ahol a design az első számú szempontok között van.

Külön figyelemre méltó még a kanapé króm lábazata, melyek elegáns szögben állnak és érős, strapabíró anyagból készültek. A baloldalon egyetlenegy karfa van csupán, mely a garnitúra ülőfelületének síkjában van. A rövid oldalon lévő felület széles, kényelmesen elfeküdhet rajta bárki, míg a hosszabb oldal keskeny, ám nagyon hosszú. A kanapé háttámláinak szöge nagyon el van találva, szinte fel sem szeretnénk állni belőle. A fejtámlák állíthatók, nekünk azonban ezek használata nélkül is bőven megfelelt a magasság. A központi ülőhelyek mélysége szintén tökéletesek, így egyaránt nagy fokú kényelemben lehet részünk ülés és fekvés közben is. A Colchester Pale U-formájú ülőgarnitúra ágyazható is, így további segítségünkre lehet, ha külön szoba híján vendégünket nem tudnánk hol elszállásolni.

Áruházunkban több száz L- és U-alakú ülőgarnitúra közül választhat, melyek mindegyike azonnal rendelhető. Ha kifejezetten csak a Colchester Pale U-formájú ülőgarnitúra, vagy hasonló méretű, küllemű U-alakot keres, akkor mindenféleképp érdeklődjön telefonon az aktuális készletről!

Méret: 230 x 350 x 180 cm

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek. Aktuális készletünkről kérem érdeklődjön kollégáinknál.

f