Atessa U alakú ülőgarnitúra

Szín és anyag: világosszürke szövet – szürke műbőr

Méret: 345cm x 193cm

Funkció: ágyazható, ágyneműtartós

644 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Atessa U alakú ülőgarnitúra, világos színben, puha szövettel.

Az Atessa U-alakú ülőgarnitúra az ellentétek bűvöletében született csodás posztmodern darab. Ritka ugyanis, hogy ilyen nagyfokú árnyalatbeli különbség legyen a kanapé alja és felső részének borítása között.

Éppen ezért távolabbról nézve az Atessa úgy tűnik, mintha a föld felett lebegne. Tört fehér (leheletnyi szürke beütéssel), enyhén steppelt felső szövete kényeztetően puha tapintású, szinte hatása alá kerül az ember, miután megérinti.

Sötét tónusú, szürke textilbőr alja könnyen tisztítható. Háttámlái, egymáshoz nagyszerűen illeszkedő nagy és vastag párnákból állnak, melyeket ízlésünk szerint mozgathatunk is. Az Atessa bár nem ágyazható, rövidebb szárainak kellő hossza és szélessége van ahhoz, hogy akár két embert is elszállásoljunk rajta.

El kell ismerni ez az ülőgarnitúra nem való minden lakásba, hisz két merőben különböző színválasztása nagyban korlátozza a lehetőségeket, viszont ha valaki e két színre alapozta lakása berendezését, és még kellően nagy térrel is rendelkezik hozza, annak mindenféleképp meg kell néznie!

Méret: 345cm x 193cm

Hasonló szép bútorokat itt találhat még:

Válogasson több száz garnitúra közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

f