Moon sarokkanapé

399 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Moon sarokkanapé – párnacsatára fel

Engedd meg, hogy bemutassam neked a legújabb, szürke dizájn L-alakú Moon sarokkanapénkat, mely valódi kényelmet és otthonosságot sugároz.

Ez a kanapé igazi élményt nyújt az egész család számára.

A Moon sarokkanapé dizájnja modern és elegáns, szürke színe pedig harmonikusan illeszkedik bármely enteriőrbe. A nagy, puha párnák kényelmessé teszik a kanapét, melyre nemcsak elfekszhetsz, hanem akár össze is gyűlhetsz az egész családdal, hogy közösen élvezzétek a minőségi időt együtt.

Ahogy leülsz a kanapéra, azonnal átjár egy meleg érzés, mintha egy gyengéd ölelést kapnál. Az óriási párnákon ülve és fekve megoszthatod élményeidet, mosolyodat és könnyeidet azokkal, akik a legfontosabbak az életedben. Ez a kanapé nem csupán egy bútordarab, hanem egy olyan hely, ahol az érzelmek szabadon áramolhatnak.

A Moon sarokkanapé ideális helyszín a játékhoz és a párna-csatázáshoz. Szórakoztató és mókás pillanatokban bővelkedhet, melyeket soha nem felejtesz el. Gyermeked boldogan veti magát a puha párnák közé, és a nevetéstől hangos lesz az egész szoba. Te magad is érezheted, ahogy a mindennapi stressz felszívódik, és csak a boldog pillanatok maradnak meg.

Ne habozz tovább, tedd otthonoddá ezt a kényelmes és érzelemmel teli L-alakú szürke dizájn kanapét! Éld át a családoddal és barátaiddal az igazi együttlét örömét ezen a különleges bútordarabon, mely magával ragadó élményekkel ajándékoz meg benneteket.

Puff ára: 89900 FT

Outlet ár, amennyiben van készleten: 399.900Ft

Rendelhető ár: 449.900.- tól.