Akció!
bézs színű
bézs színűbézs színűbézs színű

Brinch lábtartós garnitúra

449,990Ft 349,990Ft

Elektromos relax funkció

Kategória: Címke:

Leírás

Brinch lábtartós garnitúra, mely elektromosan vezérelhető!

A 310 cm feletti L-alakú garnitúrák ritkák, mint a fehér holló. A BRINCH nevű garnitúránk pont egy ilyen fehér holló. Sokan keresnek olyan kanapékat, melyeknél elsődleges szempont, hogy minél több embert le tudjunk ültetni. A BRINCH egy igazi, modern társalgó, melynek pontosan ez a küldetése. Bár testalkattól függ nyilván, de a kanapé befogadóképessége 5-8 fő. Anyaga bőrhatású szövet, mely puha, meleg és barátságos tapintású. Szine világosbarna pasztel, mintázata bőrszerű. Ezen külső tulajdonságai miatt igazi enteriör kedvenc. Lábai közepes méretűek és fából készültek, ezekkel válik  tökéletessé az összhang a szövet színével, fémlábbakkal ez a bútor már nem lehetne igazán önmaga. A BRINCH minden háttámlás felületéhez tartozik állítható fejtámla is, és erről a komfortfokozatról még a sarokban helyetfoglaló vendégnek sem kell lemondania.

Méretei: 330 x 220 cm

Az ülőfelület mélysége optimális, enyhén a háttámlák irányába dől, háttámasza felhajtott fejtámlával viszonylag magas. Ennek köszönhetően a garnitúra olyan méretbeli arányokat képvisel, mely a legoptimálisabb választás, abban az esetben, ha az őt használók testmagassága viszonylag vegyes. Tehát nem kell feszélyezve éreznie magát sem a 160cm magas nagynéninek, sem a 180cm feletti gyerekeknek, unokáknak sem, mert bizony mindenféle testalkatú ember számára megfelelő kényelmet nyújt ez a mesés kanapé. Külön extrának számít, hogy hosszabbik oldalának végénél egy ülőhely elektromos funcióval van ellátva. Így miután elmentek a vendégek és végetér az utánuk való összepakolás, a kanapé gazdája jól megérdemelt pihenését királyi módon töltheti el. Sajnos azonban az elektromos funkció mellett, már nem maradt hely egy kihúzható ágyrésznek, így meg kell barátkoznunk azzal a ténnyel, hogy bizony a BRINCH nem egy igazi klasszikus értelemben vett családapa, hanem a társaság közepe.

Érdekes, hogy a garnitúra gyártói nem vonták be tejesen szövetével a bútor hátoldalát, kihagytak egy kb. 120 cm-es részt, melyet egy átlagos méretű komód elhelyezésével könnyen kitakarhatunk.

A garnitúrához elektromos mivolta miatt természetes jár egy adapter is. Márcsak egy jó kis társaság hiányzik mellőle...

 

Válogasson üzletünkben kedvére több száz bútor közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37