Boraki ágyazható sarokgarnitúra

Állítható fejtámlákkal, ágyazható kivitelben

444 910 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Boraki ágyazható sarokgarnitúra, szürke színben!

A Boraki ágyazható sarokgarnitúra nem csak ágyazható, de még relax fejtámlákkal is rendelkezik.

A Boraki ülőgarnitúra világosszürke színével diszkréten betölti legkedvesebb helyiségünk bármely szegletét. Alakja 20 cm híján majdnem teljesen szimmetrikus, formavilága a legnépszerűbb XXI.századi modern kanapéjává avanzsálja. Fejtámlái külön-külön állíthatók, még a sarkokban is, melyek a legtöbb garnitúránál általában fixek.

Egyetlen kartámlája szintúgy tetszés szerint állítható, mely 45 fokos állásban tovább emeli a kanapé légiesen könnyed megjelenését. (A mi tapasztalataink alapján ezen kartámla inkább egy teljes értékű párnának felel meg.)

Bal oldala nyitott, puff-szerű és amiben igazán különbözik a hozzá hasonló garnitúráktól az a mindkét végének alján futó ívelt forma, mely csendesen ellensúlyozza a kanapé modern, szögletes vonalait. Természetesen nem utolsó szempont, hogy így a porszívóval is könnyebben hozzáférhetünk.

Alcantara-szerű anyaga különleges, mivel rendkívül puha, már-már pamutszerű a tapintása, dupla szövetborításának köszönhetően azonban a legjobban tisztítható ülőgarnitúrák közé tartozik. Ágyazható, ráadásul a karfa vízszintbe állítása után még egy 190 cm körüli vendégünknek is kényelmes, alkalmi fekhelyként szolgálhat.

Méret: 270 x 220 cm

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f