Akció!
barna színű
barna színűbarna színűbarna színű

Noshi elektromos szövet kanapé

349,990Ft 289,990Ft

Kellemes barna színben

Kategória: Címke:

Leírás

Noshi elektromos  szövet kanapé, barátságos barna színben.

Kellemes barna színben érkezett üzletünkbe a Noshi elektromos szövet kanapé. Nem kell semmiféle extravagáns külsőre gondolni. Egy letisztult, szögletes forma, puha szövettel fedve. Rejteget azonban magában egy különlegességet, ami nem más, mint az elektromosan vezérelhető része. A kanapé jobb oldali karfájának belső felén található két érzékelő. Alig észrevehetőek, ám szolidan mégis jelzik, hogy bizony van itt még hab is a tortán. Amint hozzáérünk a kanapé ülőfelülete elkezd lassan élőre csúszni, ezzel növelve az ülőmélységet.

Méret: 275 x 220 cm

Képzelje csak el, milyen praktikus ez, amikor kedvesével az esti filmre készülődve úgy döntenek, hogy jó lenne közben kicsit fetrengeni is. Az ülőmélység növelésével ez hamar kivitelezhető lesz! Tekintse meg a képeket, látható, hogy ez az enyhe szín annyira barátságos, hogy szinte mindenhol megállja a helyét. Beleolvad a környezetébe és gyengéden szólítja az embert. Egy-két szobanövénnyel körülvehetjük, díszpárnákkal feldobhatjuk és az összhatás máris felülmúlhatatlan.

Üzletünk outlet jellege lévén ebből a termékből is csak egy darab található készleten, így érdemes mielőtt érdeklődni, illetve ellátogatni, hisz három szinten várják Önt a gazdátlan kanapék!

 

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Keresse fel kollégáinkat vagy tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37