Noshi kanapé

Kellemes barna színben

304 910 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Noshi szövet kanapé, barátságos barna színben.

Kellemes barna színben érkezett üzletünkbe a Noshi elektromos szövet kanapé.

A Noshi fantázianevű kanapé ékes példája annak, hogy milyen nehéz is egy-egy darab valósághű fényképezése… Ez a kanapé ugyanis mérföldekkel jobb és minőségibb annál, mint ami a fotókon tükröződik. Kezdjük a színével, mely egy klasszikus és méltán népszerű bézs árnyalat, leginkább a dió- és homokszínre emlékeztet. Tapintása rendkívül kellemes, puha, ezzel együtt erős és időtálló. Formavilága és stílusa kubista festők képeit juttatja eszünkbe, hisz az egész darab jól érzékelhetően mellőzi az íveket és gömbölyded megoldásokat.

A Noshi négyzetes, kockaszerű formákkal operál, mely rengeteg trendi enteriőrhöz zseniálisan passzol. Visszafogott, letisztult, egyáltalán nem hivalkodó. Az a típusú kanapé, melyen az ember jó érzéssel foglal helyet és folytat kellemes beszélgetéseket a lehető legnagyobb kényelemben. Ülőfelülete széles, a kárpit tömése elsőrangú. A felületek egyenesek, mely a fekvő pozícióban történő relaxálást is maximálisan támogatja. A Noshi fő funkciójának köszönhetően pedig az ülőfelület még további 15 cm-rel meg is hosszabbítható… Mindehhez nem kell mást tennünk, mint csupán egy apró kis rejtett gombot megnyomni, mely után az ülőfelület mozgásba jön. (elektromos motor által hajtott)

Egyetlen karfája masszív és robosztus, nagyszerűen passzol a kanapé fő elemeihez. Ülőfelületének kidolgozottsága részletgazdag, steppelt, dupla varrással ellátott, mely sokat lágyít karakán kubista stílusán. Mindent egybevetve a Noshi kanapé egy kiváló és valóban különleges darab, mellyel szebbé és kényelmesebbé varázsolhatja a teret.

Áruházunk kínálatában számtalan hasonlóan egyedi L- és U-alakú ülőgarnitúra található, ezért érdemes hozzánk személyesen is ellátogatni.

Mielőtt azonban elindulna érdemes egy rövid telefont intézni felénk, hogy tájékoztassuk az épp aktuális készletekről. Outletünkben udvarias kiszolgálással, hozzáértő, munkájukért rajongó kollégáinkkal nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt és leendő vásárlót!

Méret: 170 x 254 cm

Képzelje csak el, milyen praktikus ez, amikor kedvesével az esti filmre készülődve úgy döntenek, hogy jó lenne közben kicsit fetrengeni is.

Üzletünk outlet jellege lévén ebből a termékből is csak egy darab található készleten, így érdemes mielőtt érdeklődni, illetve ellátogatni, hisz három szinten várják Önt a gazdátlan kanapék!

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Jelenleg ennek a terméknek rendelhetősége sajnos nem biztosított. A későbbiek folyamán ez változhat.

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Keresse fel kollégáinkat vagy tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f