Noplami kanapé

Extra puha ülőfelülettel rendelkezik

179 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Noplami kanapé, extra puha ülőfelülettel

Van néhány ülőgarnitúránk, melyeket szinte lehetetlen úgy fényképezni, hogy az visszaadja a valóságot. A Noplami nevű egyenes kanapénk is ebbe a csoportba tartozik. Pedig ez a garnitúra több dologban is kiemelkedik társai közül… A kanapé tömése nem egybefüggő szivaccsal történt, hanem milliónyi, apró szivacsgömbbel. Ennek köszönhetően kapjuk a közismert „süppedős” élményt. Ez az élmény nagyon szerethető, viszont tényleg csak azoknak ajánljuk, akik szenvedélyesen üldözik az ultrakényelmes, lezser ülőgarnitúrákat.

A kanapé két karfája széles, és legalább olyan alaposan tömött, mint az ülőfelület. A Noplami kanapé komfortját illetően emlékeztet a legjobb mozi kanapék nyújtotta élményre. Ám nyilván nem mindenkinek van elég helye, egy hivatalosan is mozi nézésre kitalált ülőgarnitúrára. A

Noplami kanapé tehát azokban a fiatalos garzonlakásokban érezheti jól magát, ahol elsőd rendű kérdés a kényelem. A kanapé színét és anyagát is érdemes kiemelnünk, hisz egy nagyon kellemes bézs színű zsákszövetről van szó, melynél strapabíróbbat aligha tudnánk elképzelni. A zsákszövet textúrája is említésre méltó, mely csak még érdekesebb és izgalmasabb darabbá teszi ezt a nagyszerű kanapét. A Noplami kanapé alacsony, hosszúkás falábakat kapott, mely választással mi magunk is tökéletesen egyetértünk.

Ha elnyerte tetszését a Noplami, vagy csupán kérdése van, keressen minket bátran telefonon, és érdeklődjön az aktuális készletekről. Áruházunkban több mint kétszáz különböző stílusú és anyagú ülőgarnitúrával várjuk, ezért ha csupán ötletet merítene, érdemes ellátogatni hozzánk személyesen is.

Méret: 225 x 95 cm

Látogasson üzletünkbe, mielőtt valaki lecsapna erre a nagyszerű kanapéra!

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

f