Hof kanapé

Jobbos szövet kanapé

344 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Ez a jobbos L-alakú Hof kanapé nem sokban különbözik a többitől.

Lakásunk berendezésekor adódhatnak helyzetek, amikor egy olyan sarkot kell betölteni, melyhez nem éppen hagyományos méretű kanapéra lehet szükség.

A Hof fantázianevű kanapénk ilyen helyzetek megoldására lett kitalálva.

Szürke színének köszönhetően majd minden berendezési tárgy közé el tud vegyülni. Felső része egy vastag, plüss-szerű szövetből készült, ülőfelülete szépen steppelt, míg oldalsó és lábazati része világosszürke microplüss borítást kapott. A Hof nem kimondottan egy csevegős kanapé, mely arról szólna, hogy sokan helyet foglalva rajta, kényelmesen beszélgetünk rajta. A Hof sokkal inkább egy olyan kanapé, ahol többnyire fekve élvezhetjük szabadidőnket. Ülőfelülete rendkívül széles, teljesen egyenes, bőven elég helyet biztosítva, ahhoz ha egy kicsit mocorogni szeretnénk rajta. Szokatlanul hathat a garnitúra háttámláinak elrendezése, hiszen az egyik oldalon két hatalmas méretű párna, a másik oldalon pedig néhány kisebb henger alakú párna szolgál támasztékul. Ennek előnye, hogy a párnákat tetszésünk szerint variálhatjuk, ezen keresztül a fekvő felület méretét is igényünk szerint változtathatjuk. Kényelmesen berendezkedhetünk laptopunkkal vagy kedvenc könyvünkkel… Ez a garnitúra elsősorban azoknak készült, akik a funkciót és a jó használhatóságot előbbre tartják a küllemnél és a forradalmian új egyéb megoldásoknál.

Áruházunkban szinte bárki kedvére megtalálhatja álmai kanapéját, hisz több száz darabból álló kínálatunkban megannyi szín és anyag, számtalan forma, elrendezés és funkció közül válogathatunk. Mivel kínálatunk folyamatosan frissül, érdemes gyakran ellátogatni hozzánk, hiszen kanapét általában hosszú évekre vásárol az ember, így nem árt, ha azt a saját szemével látja és ki is próbálhatja előtte.

Érkezése előtt ajánlatos egy rövid telefonhívást indítani felénk, hogy informálódhasson az épp aktuális készletünkről.

Méret: 250 x 175 cm

Szuper kedves és barátságos megoldás, hogy L alakú, és mégsem egy nagy bútorról beszélünk.

Könnyedén elfér akár egy kisebb házban vagy lakásban. A beszélgetésben közel lehetünk egymáshoz ezért még személyesebbé válik.

Jóbarátok körében ez az a kanapé ahol egymáson keresztbe tett lábakkal is klubozhatunk, mind eközben jól fog esni egy kis nassolás, vagy egy finom bor kortyolgatása. Színe nem érzékeny és kényes. Párnái opcionálisan mozgathatók, magunk alá gyűrhetők, hátunk alá is támaszthatók. Abban az esetben, ha valaki színesíteni szeretné megjelenését vagy feldobná egy picit, egy huzattal könnyeden megteheti.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f