Hoelan kanapé

Erős zsákszövettel

224 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Hoelan kanapé, fekete színben, strapabíró szövettel!

A szörke, fekete, sötétbarna kanapék a legkeresettebbek. Miért? Könnyű velük berendezni a lakást, hiszen viszonylag egyszerűen találunk hozzájuk kiegészítőket. Igazából azt is mondhatjuk, hogy nem lehet velük mellélőni. A Hoelan kanapé egy újabb darab, ami könnyen alkalmazkodik majd. Ez egy három személyes kanapé, mely kisebb lakásokban akár szólóban is megállja a helyét. Azonban már meglévő garnitúrák és szettek mellé is beilleszthető, amennyiben több ülőhelyre lenne szükségünk. Tekintse meg a képeket, látható, hogy nincs túl gondolva, egyszerű és praktikus. Nincsenek túlzott vastagságú karfái, sem kihasználatlan terek. Egy szolid, kényelmesen párnázott, erős szövettel vont kanapéról beszélünk.

Méret: 235 x 90 cm

Króm színű lábai szolidan dobnak egy kicsit az összhatáson, alig észrevehető, mégis sokat számít. Egy szürke színű szőnyeget, króm színű állólámpát és egy két szobanövényt javasolnék mellé leginkább. A falszín lehet bézs, enyhe bordó vagy akár egyszerűen fehér is. Tekintse meg üzletünkben, mielőtt elvinnék. Hiszen mint minden termékünkből, ebből is csak egy darab található készleten. Kollégáink készséggel segítenek majd, keresse őket bizalommal! Három szintes üzletünkben megannyi kanapét és ülőgarnitúrát találhat, azonban jelenleg Hoelan a második emeleten várja Önöket.

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Keresse fel kollégáinkat vagy tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.