barna színű
barna színűbarna színűbarna színűbarna színűbarna színűbarna színű

Gijón dizájn kanapé

289,900Ft

Ágyazható szövet ülőgarnitúra

Kategóriák: , Címke:

Leírás

Fiatalos, modern és dizájnos kanapé

Álomba illő design kanapé, álomba illő tudással. Ez a Gijon. Ki mondta, hogy minden egyenes kanapénak unalmasnak kell lennie. A Gijon ékes példája annak, hogy bizony a formatervezők igen is képesek, látványos, szemet gyönyörködtető és kreatív megoldásokkal teli garnitúrát tervezni.

Ami első ránézésre rögtön szemet szúr, az a kanapé velencei gondolákat idéző alakja, mely mint egy csodás, pihe-puha menedékhely csalogatja az embert. A kanapé két fő számára nyújt királyi méretű ülőhelyet, de ami fontosabb, éppúgy alkalmas rá, hogy az ember kényelmes fekvőpozícióba helyezze magát, hisz ülőfelülete bőven elég széles. Ami még szokatlan lehet az a hagyományos karfákat helyettesítő, alap állapotban is enyhe szögben döntött karfaszerűség, mely inkább hasonlít egy-egy párnára. Ez nem véletlen, hisz sokkal inkább fogjuk párnaként használni, ha birtokba vettük a kanapét. A dőlés szöge természetesen tovább fokozható.

A kanapé világosszürke, zsákszövet anyagához tökéletesen passzol a fekete, textilbőrből készült lábazat, melynek lecsapott oldalai a design-on túl a kanapé melletti könnyebb eljárást is szolgálják. A Gijon teljes felülete ízlésesen steppelt, mint ahogy a garnitúrához tartozó puff is, mely külön áldás a kanapé új tulajdonosának. A szett további részei a képen látható párnák, melyek a mély ülőfelületen való helyes testtartás megőrzésért felelnek.

Ha mindez pedig valakinek nem lenne elég, akkor most jön csak az igazi csoda: a Gijon ugyanis nem csak trendi, a maga nemében teljesen egyedi, hanem még egy ágyat is sikerült elrejteni benne… Nem, nem.. nem vendégágyat, hanem egy teljes értékű memóriahabos (!) matraccal ellátott ágyat.

Valljuk be őszintén, ennél tényleg nem is kell több.

Ha a garnitúra elnyerte tetszését, keressen minket bátran telefonon, és érdeklődjön az aktuális készletről. Cégünk több száz garnitúrát tart raktáron, melyek mindegyike a helyszínen kipróbálható és azonnal el is vihető.

Méret: 240 x 120 cm

Válogasson személyesen, több száz , azonnal szállítható kanapé közül!

Készletünk folyamatosan változik, áraink felől kérem érdeklődjön személyesen vagy telefonon.

f

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37