Floha fehér kanapé

Fehér műbőr ülőgarnitúra

139 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, ,

Floha fehér kanapé minőségi műbőrrel.

Gondolkozott már valaha azon, hogy milyen jó lenne lakásába egy minőségi, fehér ülőgarnitúra?

A Floha egyenes kanapé univerzális használatra… Jól mutat egy nappaliban a tévé előtt, egy téli kertben, egy tágasabb közlekedőben, vagy akár egy váróhelységben is. A Floha teret követel magának, extra hossza és szélessége miatt csak igazán nagy helyek kitöltésére alkalmas.

Első sorban fehér műbőr kárpitborítása miatt a tisztaság és szolid elegancia ötvöződik e kanapéban. Széles ülőfelületei és karfái magas kényelmi színvonalat nyújtanak.

A dőlt szögű, alaposan kitömött karfák miatt ráadásul párna nélkül is könnyedén alvásra csábítja az embert. Olyan belső terek berendezéséhez ajánljuk, ahol fontos a kissé „ünnepélyes” már-már hivatalos külleme, ugyanakkor – műbőr lévén – ne kelljen minden pillanatban azon aggódnunk, hogy könnyen kárt tesznek kényesnek tűnő kárpitozásában.

A műbőr erős és vastag, könnyen tisztítható, és még a közvetlen napsütést is jobban bírja, mint valódi bőr társai. A fehér bőrkanapék minden változata nagyon keresettnek számít manapság, ezért ne habozzon sokáig, ha ilyet vagy hasonlót szeretne, mert az ilyen típusú darabokra bizony gyakran várni is kellhet

Méret: 250 x 100 cm
Válogasson több száz ülőgarnitúra közül személyesen, üzletünkben!

Aktuális készletünk felől kérem érdeklődjön kollégáinknál telefonon vagy személyesen.

 

f