Constanza kanapé

ágyazható és ágyneműtartós, microplüss kanapé

294 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Szürke színű microplüss és zsákszövet kanapé.

A Constanza ülőgarnitúra a legkisebb L-alakú garnitúrák csoportjába tartozik.

Ez az a mérettartomány, aminél rendszerint azért nem léteznek kisebb darabok, mert az L-alak elveszítené a szemünknek tetszetős arányait.

A Constanza garzonlakások és kisebb szobák berendezéséhez nyújthat nagyszerű megoldást. Éles szögek és élek jellemzik, melyek lehetővé teszik, hogy szorosan két fal, vagy egyéb szekrényféleségek közé helyezzük.

A kis méret miatt, azonban szerencsére nem kell lemondanunk a szépségről és stílusról, hisz a Constanza kétféle extravagáns szövetet kapott: a felső borítás időtálló zsákszövet, melynek rácsos szerkezetű textúráját 3 szín keveredése (fehér, világosszürke és szürke) teszi még pompásabbá.

A kontrasztos felső szövet méltó kiegészítése az enyhe fényű szürke mikroplüss lábazat. Az ülőgarnitúra ágyazható, és kifejezetten nagy ágyneműtartóval rendelkezik. Éppen ezért kitűnő választás gyerek-, vagy vendégszobába is.

Méret: 235 x 165 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz kanapé közül!

A weboldalunkon feltüntetett árak és hirdetések csupán a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy akár személyesen.

 

f