Belluille tüzes kanapé

Két személyes kanapé

334 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Belluille tüzes kanapé, bordó textilbőrrel!

Régebben a textilbőrrel kapcsolatban sok negatív tapasztalattal rendelkeztek az emberek, de ez mára megváltozott. Mint minden más, idővel ez is fejlődik, így mára a textilbőr is kellően időtálló és strapabíró lett. Sokan nem tudják, de a részletekben rejlik az igazi varázslat. Időnként ápolást igényel, akárcsak a bőr kanapé. Ez a titka a hosszú életű textilbőrnek. A Belluille tüzes kanapé nem csak egy megbízható darab lesz otthonában, de igazán csalogató is. Grantáltan felkelti majd minden barátja és vendége figyelmét!

Méret: 215 x 90 cm

A képen látható kanapé a nagyobbik változat, azonban készletünkön található egy kisebb típus is. Ugyan ilyen színben, ugyan ezzel az anyaggal. Érdemes őket együtt megvásárolni, amennyiben a lakás adottságai lehetővé teszik az elhelyezésüket.

Nem csak figyelemfelkeltő, de kifejezetten kényelmes is, hiszen vastag szivacs található az ülőfelületében, akárcsak a háttámlában. Króm színűlábai teszik méginkább különlegessé a megjelenését. El tudom képzelni egy letisztult lakásba, de akár egy családi ház nappalijában is. Hiszen a családias légkör mellé nem árt valami plussz, amitől igazén izgalmassá válik majd a hangulat. Látogasson üzletünkbe vagy érdeklődjön telefonon, kollégáink örömmel segítenek majd!

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.