kávé színű
kávé színűkávé színűkávé színűkávé színűkávé színű

Albinia Kanapé

179,990Ft

Ágyazható szövet ülőgarnitúra

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Albinia kanapé ágyneműtartóval!

A közkedvelt zsákszövet huzat újból egy zseniális formatervezésű kanapén lett felhasználva. Számtalan üzletünkbe látogató keresett már hasonló kanapét, egy olyan darabot, amely könnyedén alvóalkalmatossággá varázsolható. Az Albinia kanapé tökéletesen funkcionál vendégszobában, de akár nappaliban is jól mutat. Kávé színe biztosan nem fog gondot jelenteni, hiszen nagyon jól idomul a sötétebb árnyalatokhoz.

Nekem is egy ilyen darab van otthon, így első kézből mondhatom, hogy tökéletesen ellát minden igényt!

Méret: 200 x 95 cm

Számomra a jóbarátok című sorozatot idézi elő. Amikor is egy fiatal lakás, vagy albérlet központi színterévé válik maga a kanapé, és ekörül forog minden. Teljesen megfelelő arra a célra, amikor valaki pályája kezdetén elindul a felnőtté válás útján és önálló életet kezd egy apró garzonlakásban.

Este fáradtan lehuppan a tv elé és épp csak feldobja a lábát, kicsit alátámasztva őket puha párnákkal a tökéletes pihenésre, pár perc szünet és indulhat az esti pörgés. Persze a haverok ott gyülekeznek kihasználva még a várakozás örömeit, és amennyiben valaki csatlakozik hozzánk ez is bátran vállalható, hiszen egy mozdulattal ágyazható a kanapénk.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz kanapé közül!

A weboldalon található árak és hirdetések a készlet erejéig érvényesek. Kérem vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37