kávé színű
kávé színűkávé színűkávé színűkávé színűkávé színű

Albinia Kanapé

179,990Ft

Ágyazható szövet ülőgarnitúra

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Albinia kanapé ágyneműtartóval!

Az Albinia egyenes kanapénk fiatalos, üde és vidám hangulattal dobja majd fel a kiválasztott helyiséget.

Jó választás lehet gyerekszobába, vendégszobába vagy nyaralóba. Letisztult design, kompakt méret és maximális használhatóság jellemzi. Szövete a legerősebb zsákszövetek közé tartozik, tisztítása gyerekjáték. Háttámláját és karfáit is párnák alkotják, melyeket tetszésünk szerint rendezhetünk majd.

Az Albinia szövetének egyedi árnyalatát a három színű (fehér, bézs és barna) szövésének köszönheti. A kanapé ágyazható, akár két fő is kényelemesen elfér majd rajta. Felülete sportosan kemény, teljesen sík, így az alvásunk biztosan zavartalan lesz rajta. Azok számára ajánljuk, aki szeretnének vendégeik részére pótágyat fenntartani, ugyanakkor a mindennapokban fontos, hogy ne foglaljon nagy helyet.

Az Albiniával a gyerekek kedvére is tehet, hisz elnyűhetetlen anyaga szinte mindent kibír, míg nyitott állapotában tökéletes játszóterepre lelhetnek majd benne. A kanapé elég masszív, mégis nagyon mobilis, hisz három részre szedhető, így könnyen szállítható, és az sem okoz problémát, ha az emeletre kell felvinni.

Méret: 200 x 95 cm

 

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz kanapé közül!

A weboldalon található árak és hirdetések a készlet erejéig érvényesek. Kérem vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

f

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37