Nuuka

barna bőr sarokgarnitúra

569 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Jobbos bőr ülőgarnitúra egyedi kivitelben.

Áruházunkba érkező ülőgarnitúrák jelentős része modern stílusú, sokszor egyedi és formabontó, ám alkalom adtán megfordulnak nálunk „régi vágású”, hagyományos garnitúrák is.

A Nuuka ezek egyike, világosszürke, valódi bőrkárpittal bevonva. A kanapé azért is sorolható még az ún. régi iskolába, mivel bőr kárpitját kicsit lazábbra hagyták a készítők, ami miatt a bőr kissé gyűrött hatású. Ennek viszont alapos oka van, hiszen a garnitúra bélése kimondottan vastag.

A Nuuka kolosszális méretekkel rendelkezik, így mindenki számára kényelmes ülő-, vagy akár fekvőhelyzetet biztosít. A sarokrész trapézos kialakításának hála, az itt lévő ülőrész is hasznos, szemben az L-alakú garnitúrák nagy részével.

Megfontolandó, hogy új tulajdonosának mindenféleképp érdemes lesz pontosan lemérnie az otthoni ajtók szélességét, hisz a garnitúra ugyan 3 részre szedhető, viszont a sarok kialakítása miatt meglehetően széles, ezért ez az elem nem vihető át bármilyen szélességű ajtón.

A Nuuka formavilága mindenképpen modern, ugyanakkor egyszerű, ezért bármely mai otthon üde színfoltja lehet.

Az ehhez hasonló nagyméretű bőrgarnitúrákat gyorsan elkapkodják nálunk, ezért mielőtt kocsiba ülne, mindenféleképp érdeklődjön telefonon az aktuális készletről. Áruházunkban több mint kétszáz pompás ülőgarnitúrával várjuk kedves vásárlóinkat, melyek mindegyike azonnal el is vihető.

Méret: 290 x 250 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz bútor közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f