fehér színű
fehér színűfehér színűfehér színűfehér színűfehér színűfehér színű

Porto bőr ülőgarnitúra szett

399,990Ft

valódi bőr ülőgarnitúra család

Leírás

Elegáns és rettentő impozáns, fehér Porto bőr ülőgarnitúra szett !

A valódi bőr huzatnak köszönhetően könnyen tisztítható. Ülőhelyben biztosan nem lesz hiány otthon, hiszen három tagból áll.

Sokan jönnek úgy üzletünkbe, hogy kimondottan három részes szettet keresnek. Nem is csoda, hogy ilyen közkedvelt, hiszen a különálló darabok áthelyezhetősége teszi igazán praktikussá. Újonnan érkezett szállítmányunkban gyönyörű, minőségi garnitúrák vannak.. érdemes megnézni őket élőben is!

Méret: 200 x 90, 180 x 90, 120 x 90 cm

Gyönyörű tisztaság és pompázó formák. Nagyon jó lehetőség azoknak, akik szeretnek egymásfelé fordulni és úgy beszélgetni, hiszen 3 különálló résszel könnyen megtehető. Oda helyezzük őket, ahova szeretnénk, és ahogy számunkra a legmegfelelőbb. Csodás délutánt tölthetünk így együtt egy kellemes ebéd után.

Szépen lassan előkerülhetnek az izgalmas kártyajátékok, kényelmesen mindenki hátra dőlve tud fókuszálni alapjai szentségére. Képzeljük el mikor többen a nagy izgalomban, sokszoros kényelemben ücsörgünk ennek a szép garnitúrának a tetején. A bőr érintése önmagában egy nagyon kellemes érzés, főleg ha ezt az érzést még fokozza a szuper baráti társaság öröme.

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön kollégáinknál.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37