Leino 2 + 1 relax kanapé

elektromos relax funkcióval

839 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Leino 2 1 relax kanapé, elektromosan vezérelhető lábtartóval

Leino kanapé szettünkbe tartozik egy háromszemélyes kanapé, illetve egy fotel. Ezek közül a kanapé rendelkezik elektromosan vezérelhető lábtartóval, ráadásul annak mindkét oldalán. Puha, finom huzata dúsított szivacs bélést rejt magában, amely úgy öleli körbe az embert, hogy azt kívánja bárcsak fel se kéne állni többet. Dupla díszvarrása biztosítja a strapabíróságot. Szerencsére nem kell majd megküzdeni a relax funkcióért, hiszen egyszerre ketten is élvezhetik azt. A fotelben ülő személy pedig értetlenül nézi majd őket, azt gondolván; “Mégis minek ide még plusz relax funkció, ha anélkül is ilyen eszméletlenül kényelmes?!”

Méret: 210 x 110 / 110 x 110 cm

Biztosíthatom vásárlóinkat, hogy felejthetetlen élményben lesz részük, ha kipróbálják ezt a kanapé családot. Puhasága és kényelme a teljes elengedés érzését nyújtja számunkra.

Beleülve inkább belesüppedve az a gondolatunk támad, hogy minden feladat és dolog megszűnik létezni számunkra.

Mintha mi lennénk Alice csodaországban.

Varázslatos kanapé szett.

Kialakításának és relax funkciójának köszönhetően lehetőséget kapunk arra, hogy fáradt, elnehezedő lábainkat is kinyújtóztassuk a teljesség és a tökéletesség érzésével együtt. A díszvarrások gondoskodnak arról, hogy strapabíró társunk lesz sokáig. Széles kartámlái és picit befelé ívelő lábai szuper megjelenést adnak.

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.