Akció!
barna színű
barna színűbarna színűbarna színűbarna színűbarna színű

Ayora Prémium ülőgarnitúra

549,990Ft 449,990Ft

Ayora ágygéppel és dupla ágyneműtartóval

Leírás

Ayora Prémium ülőgarnitúra, az igazán nagyra vágyóknak!

Nem minden ülőgarnitúra prémium minőségű, ez tény. Akad olyan, amely túl kemény vagy túl puha, túl kicsi vagy túl nagy, arról nem is beszélve, hogy az anyaga is lehet túl ilyen vagy túl olyan.

Nos az Ayora Prémium ülőgarnitúra minden, csak nem túl! Mérete tökéletes egy nagyobb nappali terének betöltéséhez. Anyaga pont olyan finom, mint egy reggeli segafredo. Fejtámlái állíthatók, míg dupla ágyneműtartójába kétszer annyi kincs fér el. Ágygépét kinyitva akkora fekvőfelületet kapunk, amin nem csak a jó, de még a rossz emberek is elférnek. Ez az ülőgarnitúra egy olyan darab, amiben nem lehet hibát találni.

Méret: 380 x 215 x 260 cm

Csodálatos meleg színhatása van, ráadásul a kettős színösszeállítás kifejezetten jól áll neki. Tökéletes párosítás lenne egy reggeli gőzölgős kávézáshoz, amikor a pörköltkávé illatára ébredezik az egész ház.

Lassan -lassan mindenki odaér a nappali közepére, bekucorodva az ülőgarnitúra csücskeibe és zugaiba, megtalálva a tökéletes ébredezési pózt. Párnáival könnyedén még jobban érezhetjük puhaságát és komfortos kényelmét. Anyaga időtálló mely a legmegfelelőbb strapabírással látja el feladatát.

Ráülve érezhető, hogy nem túl puha ezért nagy örömünkre hosszasan is időzhetünk benne, az idősebb családtagoknak sem lesz megterhelő. Fenséges nyugalommal élvezhetjük az együtt töltött perceket, és a pörköltkávé mennyei aromáját.

Válogasson kedvére több száz garnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.