Akció!
szürke színű
szürke színűszürke színűszürke színűszürke színű

Osasco ülőgarnitúra

479,990Ft 389,990Ft

Ágyazható és ágyneműtartós rendelhető garnitúra

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Osasco ülőgarnitúra, az ágyazható és ágyneműtartós családi csoda!

Álmodott már valaha olyan ülőgarnitúráról, amely kiszolgálja családja minden igényét és még jól is mutat otthonában? Nem? Az sem baj.. Az  Osasco ülőgarnitúra egy olyan darab, amelyen ezeknél szebb álmokat is láthatnak majd vendégei. Gyönyörű elegáns színkombinációja a minimal stílust képviseli.

Számos ügyfelünk tette le voksát ezen darab U-alakú kivitele mellett, azonban páran az L-alakot részesítik előnyben.. Mi mindent a vevőkért teszünk, ezért most kiállítottuk üzletünkbe ezt a modellt is.

Az U-alakú kivitel "Parma" névre hallgat és szintén rendelhető.

Míg a kiállított darab azonnal elvihető, a megrendelt színre igénytől függően várni kell. A rendelési időről kérem érdeklődjön kollégáinknál.

Méret: 300 x 250 cm

Kifinomult és letisztul megjelenése miatt könnyen a kedvencünké válik. Mind emellett minden szempontból tökéletesen illeszkedik igényeinkhez. Nézzük, meg milyen szépen van kialakítva a hátoldala, emelhető fejtámlákkal, ahogy magunkhoz igazíthatjuk.

Pihentető hétvégénken kényelmesen elfér benne az egész családunk, lehet szó egy ebéd utáni matinéról, vagy éppen csak  a kávénk szürcsöléséről. A legkisebbik elaludna ágyazható a kedvencünk, ezért a pihentető alvás miatt sem kell aggódnunk. Ülő felületén a varrások még formásabbá illetve keményebbé teszik, így hosszabb távon sem fogjuk kényelmetlennek érezni az ücsörgést rajta.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz bútor közül!

A weboldalunkon feltüntetett árak és hirdetések csupán a készlet erejéig érvényesek, érdeklődjön kollégáinknál.

06 70/ 7720402