Akció!
bordó színű
bordó színűbordó színűbordó színű

Lester pikáns garnitúra

299,990Ft 249,990Ft

Ágyazható és ágyneműtartós

Kategória: Címke:

Leírás

Lester pikáns garnitúra, bordó színben, ráadásul ágyazható és ágyneműtartós!

Egyszerűen nagyszerű és még a hátunkat is kellően megtámasztja, maga háttámlájának köszönhetően. Pikáns kis darab, a maga pinkes-bordó színével. Lester pikáns garnitúra szerencsére semmiképp sem kirívó, pont a megfelelő határon belül mozog és nem lép át a túlzás vonalán. El tudom képzelni klasszikusabb lakásba is, de egy egyedülálló, fiatal egyetemistához is illik.

Méret: 240 x 180 cm

Idősebb vendégeink biztosan imádni fogják, hiszen nincs is annál kényelmesebb, mikor egy ülőgarnitúra háttámlája nem csupán a derék magasságáig ér, hanem rendeltetésszerűen megtartja teljes testünket. Fiatalabb vásárlóink többsége azonban lehet, hogy azokat a darabokat részesítik előnyben, amely inkább fetrengésre alkalmasak.

Szövetére mondták már többen, hogy "bőrhatású", nos ez valójában csak egy jelző, hiszen semmi köze nincs a bőrhöz. Sokkal inkább egy microplüss anyagról beszélhetünk "Lester" esetében. Érdemes megjegyezni, hogy ezzel a finom, puha szövettel van fedve az alvófelület is. Ágyneműtartója kifejezetten nagynak számít, így nem csak a paplan és a kispárna fér majd el, de akár a nem kívánatos kacatok is. Saját tapasztalatból mondhatom, hogy egy ágyneműtartónál nincs is jobb rejtekhely!

Látogasson üzletünkbe és tekintse meg élőben is ezt a garnitúrát, míg a készlet tart.

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.