Akció!
barna színű
barna színűbarna színűbarna színű

Esta elektromos kanapé

449,990Ft 349,990Ft

ágyfunkcióval ellátva

Kategória: Címke:

Leírás

Esta elektromos kanapé, ágyfunkcióval ellátva.

Finom szövete már a képeken is elég csalogató tud lenni, de előben szinte magához szólítja az embert. Az Esta elektromos kanapé nem túl nagy, kényelmesen elfér akár egy lakótelepi lakásban is.

Méret: 240 x 225 cm

Megvan benne minden, amire szükség van. Külön ágygéppel ugyan nem rendelkezik, de ülőfelülete kicsúsztatható. Ezzel megnövelve azt, akár alvóhelyként is lehet használni. Fejtámlái szintén állíthatóak, akárcsak a karfája. Szép barna színe nagyon jól illik a természetes színekhez és a szürkéhez is. Leginkább egy barátságos, meleg szobában tudom elképzelni, sötét árnyalatú falak között, fa parketta és egy bolyhos szőnyeg kíséretében.

Valószínűleg nem a nagycsaládosok érdeklődését fogja felkelteni elsősorban. Pároknak, agglegényeknek viszont bátran ajánlom. Ez a kanapé biztosan részese lesz házibuliknak, összejöveteleknek, baráti beszélgetéseknek, vígasztalásoknak, megbánásnak és újrakezdésnek. Sok mindent fog még látni és biztos vagyok benne, hogy a megfelelő helyre fog kerülni!

Ehhez hasonló kanapéink nagyon gyorsan el szoktak kelni és készletünkben csak egyetlen darab található belőle. Érdemes mihamarabb felkeresni kollégáinkat és érdeklőni az aktuális készlet felől. Amennyiben még nem vitték el, érdemes üzletünkbe látogatni és élőben is megtekinteni, kipróbálni.

 

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.