Akció!
szürke színű
szürke színűszürke színűszürke színűszürke színű

Dos Hermanas ülőgarnitúra

249,990Ft 179,990Ft

Ágyazható zsákszövet ülőgarnitúra, ágyneműtartóval

Leírás

Üzletünkbe látogató vendégek egyik kedvenc ülőgarnitúrája, Dos Hermanas ülőgarnitúra.

Semleges színkombinációja mellett könnyedén elfér még egyéb árnyalat is a szobában. Minőségi anyaghasználata szemmel látható, illetve praktikus ágyneműtartós, ágygépes kivitele nagyban hozzájárul az Ön és vendégei kényelméhez.

Ez az ülőgarnitúra a második emeletre van eldugva, azonban talán nem is véletlenül... míg rá nem talál erre a kincsre, addig számos egyéb darabbal is találkozik majd üzletünkben. Ki tudja, talán első látásra szeret majd bele valamelyik garnitúrába.

Méret: 240 x 185 cm

Egyszerűen nagyszerű. Visszafogott, jól illeszkedik a többi színhez és stílushoz bárhol. Nagyszüleim kedvence lenne, hiszen messziről is jól látható az állandó tartást biztosító keménység és az ennek megfelelő formavilág.

Szuper választás kisebb otthonok kellemes nappalijába. Magam elött látom, ahogy nagyszüleim helyet foglalnak rajta, kényelmesen és óvatosan hátra dőlnek, párnákkal jól alátámasztják hátukat, picit elengednek és jöhet a kedvenc könyv, ami hosszú órákon át elrepíti őket a tökéletes fantázia világba. Megfáradt lábaiknak megfelelő lehet a hosszított rész, így nem kell félni, hogy a sorozat nézése közben kényelmetlenné válik az ülés.

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.
06 70/ 7720402