Akció!
barna színű bőr chesterfield kanapé
barna színű bőr chesterfield kanapébarna színű bőr chesterfield kanapébarna színű bőr chesterfield kanapé

Talca kanapé

239,990Ft 199,990Ft

Bőr Chesterfield Kanapé

Leírás

 A Talca kanapé egy valódi bőrrel vont, Chesterfield ritkaság!

"Minden amit teszek, érted teszem.. mindig is mondtam, hogy a menny csak egy hely a földön, ahol veled lehetek." Legyen ez a hely az otthona. Egy otthon, ahol minden tökéletes.. ami valóban a szabadságról szól. Egy hely, ahol a bőr Chesterfield kanapé nem "csak" kényelmes ülőalkalmatosságként szolgál. Sokoldalúságának köszönhetően képes a lakás hangulatának fő irányadójává avanzsálódni, amennyiben a megfelelő figyelmet és teret kapja. Ez nem csupán egy kanapé a szobában.. annál sokkal több!

Otthonunk az a hely ahol szinte a legtöbb időnket töltjük. Egy hely ahova visszavonulunk a világ és az emberek elől, ahol biztonságban vagyunk és megpihenhetünk kicsit. Éppen ezért kell nagy figyelmet fordítani a berendezésére, amely során bele kell gondolni abba is, hogy milyen hangulata lesz az adott helységnek a leendő garnitúra által. Különleges  Chesterfield kanapénkat olyanoknak ajánljuk, akik nyitottak a kifinomult stílusra, fontos nekik az elegancia és a kényelem egyaránt.

"A szobámba, akarlak téged!" Énekelte Iggy a "The Stooges" egy örökbecsű számában.. meglehet, közben nem egy  bőr Chesterfield kanapé -ra gondolt, azonban a dalszöveg ezen része pont ide illik, hiszen ezt a garnitúrát valóban akarni kell! Nem egy olyan darabról beszélünk, amellyel megelégszik az ember, ami "jó lesz oda".. egy olyan ritkaságról van szó, ami után számos vásárlónk vágyakozott már és amivel boldogságot és kielégülést vihettünk életükbe. Kollégáink szerencsés emberek, hiszen óriási élmény számukra, mikor a kedves vásárlóink végre megkaphatják üzletünk által azt, amire régóta vágytak.. mikor vendégeink ellátogatnak hozzánk, körülnéznek három szintes épületünkben, majd elégedetten megindulnak az iroda felé, hogy közöljék, "megtalálták az igazit".. ez az ami éltet minket!

Érdemes telefonon érdeklődni, nehogy itt érje csalódás, amiért már valaki más esetleg hamarabb megvette ezt a kanapét.

 

Méret: 165 x 95 cm
Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön kollégáinknál.
06 70/ 7720402