Akció!
barna színű
barna színűbarna színűbarna színű

Allariz barna szövet kanapé

219,990Ft 149,990Ft

Levehető párnákkal

Kategória: Címke:

Leírás

Allariz barna szövet kanapé, balos kivitelben.

Allariz kanapé, a zsákos kanapé. Mi csak így nevezzük ezt a dizájnos darabot. Amellett, hogy jól mutat, kifejezetten kényelmes is. Zsákos párnái között hemperegve megszűnik a világ hangja is körülöttünk. Önfeledt boldogság, nyugalom és mámoros kényelem tölti majd el tulajdonosát. Munkából hazaérve mi sem eshet jobban, mint beesni a kanapéba a sok-sok párna közé?!

Ugyan a hétköznapok felvillanyozására is tökéletes szolgálatot nyújt, egy nyaralóban tudjuk leginkább elképzelni. Egy nyaralóba a Balaton parton, fedett teraszon, nyári konyhában vagy akár a kandalló mellé a hidegebb időszakokban.

Habár párnái leginkább a pihe-puha szivaccsal töltött zsákokra emlékeztetnek, használata közben mégis inkább a  felhők közt érzi magát az ember. Távol a nyüzsgéstől, távol a problémáktól.

Méret: 245 x 150 cm

Szürkésbarna színe olyannyira naturális, hogy remekül mutat majd fapadlóval vagy akár sötétebb tónusú, rusztikus járólapokkal. Viszonylag kis mérete miatt kellemes hatást kelt majd a szobában és akár térbe is helyezhető, hiszen háta is szövettel fedett.

 

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot az elérhetőség linkre kattintva.