Akció!
bordó színű
bordó színűbordó színűbordó színű

Marans elektromos kanapé

249,990Ft 149,990Ft

Csúsztatható ülőfelülettel

Kategória: Címke:

Leírás

Marans elektromos kanapé, csúsztatható ülőfelülettel.

Gyönyörű bordó bőrrel vont kanapé egy kis extra funkcióval ellátva. A Marans elektromos kanapé tökéletes választás, amennyiben nem egy komplett ülőgarnitúra szettre van szüksége. Tökéletesen illik kisebb lakásokba, vagy a pihenőszobába. A képeken is szép színe van, de élőben természetesen sokkal megnyerőbb, érdemes tehát ellátogatni üzletünkbe.

Méret: 210 x 90 cm

Állítható fejtámláival és karfájával igazi kis relaxációs szentéllyé fog avanzsálódni a helyiség. Amennyiben mélyebb ülőfelületre van szüksége, csak érjen hozzá a rejtett kapcsolóhoz. Az ülőfelület elkezd kicsúszni, ezzel növelve a heverészés kényelmi szintjét. Fa lábai teszik még izgalmasabbá ezt a kanapét. Pikáns bordó színe mellé a tömör, erős fa lábak olyanok akár a hab a tortán vagy fűszer a levesben.

"Már látom is lelki szemeim előtt, ahogy heverészve az ablak előtt csodálom az elém táruló várost. A nap már nyugovóra tér, gyönyörű sárgás színre festve az eget. Szépen, lassan elsötétül az utca, s előtérbe kerülnek a lámpák borongó fényei. Eljött az est és a vendégem is hamarosan megérkezik. Ideje felkelni a kanapéról és felkészülni a fogadására. Egy üveg bort behűtök, a vacsora már készen, asztal megterítve, bármelyik percben megérkezhet."

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.