Akció!
bordó színű
bordó színűbordó színűbordó színű

Fairfield bőr ülőgarnitúra

429,990Ft 349,990Ft

Pikáns ülőgarnitúra ágyneműtartóval

Kategória: Címke:

Leírás

Fairfield bőr ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós.

Pikán színű ülőgarnitúra, hasznos funkciókkal. A Fairfield bőr ülőgarnitúra rendelkezik ágygéppel és ágyneműtartóval egyaránt. Könnyedén ágyazható, csupán 3 másodpercet vesz igénybe a kinyitása. Alvófelülete puha anyaggal vont, kellemes puhaságú beépített szivacs. Természetesen nem árt letakarni majd egy lepedővel, amely kényelmesen elfér az oldalsó ágyneműtartóban, a párnával és takaróval együtt.

Méret: 270 x 220 cm

Jobbos garnitúra állítható fejtámlákkal. Igaz színe nem hétköznapi, de pont ettől érdekes! Gondoljon csak bele milyen egyhangú tud lenni, ha lakásában minden szín hasonló árnyalatú és nincs semmi kitűnő elem. Képzelje csak el, mennyit tud dobni ez az ülőgarnitúra otthona hangulatán. Szerencsére a tervezők nem lőttek túl a célon. A bordó egy olyan árnyalatát választották, ami még nem kirívó. Extravagáns, de még nem túl sok. Érdemes élőben is megtekinteni, hiszen a képek nem feltétlenül adják vissza az eredeti színét. Több vendégünktől hallottam már, hogy ez a szín szerelem volt első látásra. Nos, ezen magam sem csodálkozom.

A sors úgy hozta, hogy még elérhető üzletünkben. Volt akinek a méret nem volt megfelelő, de akadt olyan is, akinek balos kivitelben lett volna megfelelő. Üzletünkben viszont minden termékből csak egy darab található, így csak a kiállított termékek közül tud minden kedves vendég válogatni. Amennyiben az Ön otthonába pont ez a méret és kivitel illik, ne habozzon telefonálni!

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.